23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı. Tören öncesi büyük hazırlıklar yapıldı, veliler okula davet edilerek çevre-okul ilişkisinin daha da gelişmesi sağlandı. Okul etkinlikleri kapsamında günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Yarışmalar yapıldı, okul korosu oluşturulup müzik öğretmeni eşliğinde şarkılar söylendi. Törenimize gönüllü olarak katılan misafirlerimiz öğrencilere bayrak dağıtımı yaptı. Törenimize katılan bütün öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz. Törenin hazırlanıp sunulmasında büyük emek veren Din kültürü öğretmenlerimiz Ali Rıza Aktan'a ve müzik öğretmenimiz Ogün Erdal'a da ayrıca teşekkür ederiz.

28.04.2022 504