"KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMAYACAK PROJESİ " KAPSAMINDA OKUL KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ !!!

Milli Eğitim Bakanlığı'nın ülke genelinde başlattığı  Kütüphanesiz Okul Kalmasın projesi ile okulumuza kütüphane oluşturulması için kitap rafları, masalar, sandalyeler verildi. Yine bakanlığımızın Bir Kitapta Senden uygulaması ile hayırsever-gönüllü vatandaşlarımızın desteği ve okulumuza bağışladığı kitaplar ile okul kütüphanemiz oluşturularak hizmete açıldı. Kütüphanemizin  oluşturulmasında katkı sağlayan öncelikle Bakanlığımıza, desteklerini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne, hem kitap desteğinde bulun hem de kütüphanemizin düzenlemesini yaparak güzelleştiren yardımsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ederiz.

28.04.2022 137