Mehmet Kadri GÜMÜŞ - Okul Müdürü

1990 yılında Diyarbakır´ın Ergani ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu ve Ortaokulu Ergani’de okumuştur. 2007 yılında Ergani Lisesi´nden mezun olan Mehmet Kadri GÜMÜŞ aynı yıl Ankara’da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümünü kazanarak yükseköğrenimine başlamıştır. 4 yıllık üniversite eğitiminden sonra 2011 yılında mezun olmuş ve 2012 Şubat ayından itibaren Diyarbakır´ın Çermik ilçesine bağlı Bintaş Ortaokulu´nda öğretmenlik mesleğine başlamıştır. Buradaki 5 yıllık görev süresinden sonra 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminden itibaren Ergani ilçesine bağlı  İncehıdır Ortaokulu´nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. 2 yıllık Müdür Yardımcılığı görevinden sonra 2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminden itibaren Okul Müdürü olarak Aşağı Bitikçi İlk/Ortaokulu´nda göreve başlamıştır ve halen görevine devam etmektedir.

(505) 110 4330 Eposta